Cautare

20015 de rezultate pentru "accident rutier in 05 02 2010 in satu mare" (3.11 secunde)
Masurile financiare anuntate pana acum pentru acest an au bagat spaima in romani, care vor avea si mai putini bani in buzunare si taxe mai mari de platit.
La data de 15 octombrie 2010, in jurul orei 12.00, L. ... Cand a ajuns in Piata Victoriei, nu pastrat o distanta corespunzatoare in mers, moment in care a tamponat in spate un motociclu, condus in aceeasi directie de mers de catre B.
La data de 7 septembrie 2010, in jurul orei 5.30, P. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, nu a pastrat o distanta suficienta in mers si a intrat in coliziune cu un autoturism marca Renault Symbol, condus de Z.
La data de 8 septembrie 2010, in jurul orei 22.30, P. ... Liviu Rebreanu, nu a acordat prioritate la efectuarea virajului la stanga ocazie cu care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Audi A6, condus de Z. ... Din accident a rezultat urmatoarele:
La data de 9 octombrie 2010, in jurul orei 13.15, M. ... D-na Ghica, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un moped marca Jonway, condus de C.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 10:00, G. ... Schitu Magureanu, iar cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 22:10, T.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 18:30, D. ... Aeroportului, a efectuat virajul stanga, situatie in care nu a acordat prioritate de dreapta unui microbuz marca Mercedes Benz Sprinter, condus de B. ... Din accident a rezultat avarierea celor patru autovehicule, ranirea grava a lui M.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens.
Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala din cauza evenimentelor de comemorare a eroilor martiri cazuti in Revolutia Romana din Decembrie 1989. Traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din Bucuresti, marti si miercuri. ... Stefan cel Mare Bd. ... Iancu de Hunedoara - Sos Stefan cel Mare.
Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd. ... Duminica, intre orele 06:30 - 17:00, se va inchide traficul rutier pe strazile din jurul Palatului Parlamentului, pe traseul:
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina. Accidentul a avut loc martți in localitatea Gilau din judetul Cluj.
Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. • Abstinenta economica Mai tineti minte cand ni se spunea ca societatile de consum, sistemele capitaliste in general, miros urat?
1 decembrie este ziua tuturor romanilor si ea vine in fiecare an si cu bune si cu rele.
Acest lucru il sustine primarul Dumitru Nicolae, care a prezentat ieri harta de zgomot a orasului, care va fi finalizata in cursul verii viitoare.
Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand de duminica, ora 12.00, traficul rutier de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviat pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, pentru evitarea ambuteiajelor pe raza statiunilor montane, informeaza NewsIn.
Monitorizarea traficului a fost efectuata intr-o dimineata a unei zile din mijlocul saptamanii, dar si la inceput de week-end, vineri dupa masa, in special pe arterele de iesire din Bucuresti.
VEZI SI RESTRICTIILE DE TRAFIC 500 de jandarmi vor asigura ordinea in timpul manifestarilor organizate pe 1 Decembrie. Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala.
Un proiect de lege care a plecat de la Camera Deputatilor spre Senat propune o modificare a Codului Rutier care ar putea fi o veste buna pentru toti soferii din Romania.
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
google-analytics.com